Serdar Bali'den Bjelica'ya küfür: Al bunu tercüme ettir

Trabzonspor'un eski kaptanlarından ve yöneticilerinden Serdar Bali, 52 yaşındaki Hırvat teknik adam Nenad Bjelica hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Trabzonspor'un yaz transfer döneminde Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Teknik direktör Fuat Çapa, Belçika'dan tanıdığı ve yıldızı Genk'te parlayan 2.01'lik santrforu, Het Nieuwsblad sitesine değerlendirdi.

ONUACHU 50 ATMAZ AMA 20 GOL ATAR

"Henüz tam fit değil, 90 dakika oynamayı kaldıramaz" diyen 55 yaşındaki hoca, "İki haftada ilk 11'de başladı ama ikisinde de sonradan oyundan alındı. Onun muhteşem ve etkileyici bir santrfor olduğunu biliyoruz. 50 gol atar diyemem ama 20 gol atabileceğini görüyorum. Belçika Ligi gibi daha fiziksel bir lig olmasından dolayı Onuachu, Türkiye Süper Ligi'ne çok iyi uygun. İkili mücadelelerdeki fiziksel gücü onu önemli yapıyor" ifadelerini kullandı.

BJELİCA İLE UĞURCAN ÇAKIR ARASINDA GÖRÜŞME

Sabah'ta yer alan habere göre; Bu arada Hatayspor deplasmanında aldığı 3-2'lik şok mağlubiyetin ardından Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica ile eleştirilerin odağındaki kaptan Uğurcan Çakır, yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Hırvat çalıştırıcının, 27 yaşındaki kaleciye olan güvenini vurguladığı ve moral olarak daha iyi seviyeye gelmesi için çalıştığı öğrenildi.

Milli file bekçisinin de yarın oynanacak Pendikspor maçıyla başlayacak süreçten itibaren performansını artırma konusunda kararlı olduğu ifade edildi. Uğurcan'ın, Hatayspor karşısında 72. dakikadan sonra kalesine isabet eden 3 şut da gol olmuştu.

SERDAR BALİ'DEN BJELİCA'YA ÇOK SERT SÖZLER

Trabzonspor'un Hatayspor'a 3-2 kaybettiği maçın ardından yaptığı açıklamalarla olay yaratan Serdar Bali, Nenad Bjelica hakkında ağza alınmayacak sözler sarfetti. Hırvat teknik adamı sert bir dille eleştiren Bali, 52 yaşındaki çalıştırıcının futboldan anlamadığını ifade ederken, Bordo Mavili takımın eski kaptanının 'Bjelica sana söylüyorum, alsın bu videoyu biri sana İspanyolca, İngilizce, Hırvatca tercüme etsin ve desin ki; Trabzonspor'un bir tane eski futbolcusu var, senin hakkında böyle böyle konuşuyor. G..tün yiyorsa al ekibini karşılıklı konuşalım, bak bakalım kim futboldan daha iyi anlıyor' serzenişi sosyal medyada da 'TT' oldu.

Serdar Bali'den Bjelica'ya küfür: Al bunu tercüme ettir ile ilgili etiketler Nenad Bjelica Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.