Serdar Ortaç, ''Namaza başlasan ne güzel olur'' diyen takipçisine verdiği cevapla gündemde!

Kumarda kaybettiği servetini açıklayarak çok konuşulan Serdar Ortaç, bu kez de sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği cevapla gündeme geldi. Ortaç, ''Ah abim bir de namaza başlasan ne güzel olur'' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi.

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Serdar Ortaç, Tik Tok canlı yayınları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.

''GÖSTERİŞ Mİ YAPAYIM?''

Son olarak kumarda kaybettiği servetini açıklayarak çok konuşulan Serdar Ortaç, bu kez de sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği cevapla gündeme geldi. ''Ah abim bir de namaza başlasan ne güzel olur'' diyen takipçisine Ortaç, ''Meral abla namazımı kılarken video mu çekeyim? Millete gösteriş mi yapayım gözünü seveyim'' diyerek yaptığı ibadeti sosyal medyada paylaşan ünlüleri hedefine aldı.

Serdar Ortaç, ''Namaza başlasan ne güzel olur'' diyen takipçisine verdiği cevapla gündemde! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın'ı vuranlar adliyeye getirildi

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın program çıkışı ayağından kurşunlanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beykoz Adliyesine sevk edildi. Şüpheli şahıslar basın mensuplarının sorularına cevap vermedi.