Serhat Akın yeniden ameliyata alındı! "Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum"

26 Eylül'de Beykoz'da program çıkışı silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ın tedavisi sürüyor. Zor bir ameliyat daha geçireceğini belirten Akın, bıçak altına yatmadan önce "Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski golcüsü Serhat Akın uğradığı silahlı saldırı sonrası yeni bir ameliyat daha oldu.

YouTube kanalında yorumculuk yapan Akın, program çıkışı Beykoz'da iki ayağından vurulmuştu. Bugün ameliyata alınan Serhat Akın, öncesinde X hesabından bir paylaşım yaparak, "Ameliyat saat 14:00’da. Anladığım kadarıyla uzun ve zor bir ameliyat olacak! Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum Allah büyük o biliyor. Hastaneye gelmeyip, telefonla beni de aramadan, Serhat’a geçmiş olsun 'ama' bizi çok eleştiriyordu diyen!!!! Vurulmadan 2 gün önce az kaldı diye mesaj atana benim bedduam belki tutmaz ama annem babamın iyi olmayan dilekleri tutar buna eminim. Allah’a emanet" ifadelerini kullandı.

İDDİANAME HAZIR

Serhat Akın, 26 Eylül’de Beykoz'da katıldığı program çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya ilişkin 7 şüpheli hakkında ‘Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Yardım etmek suretiyle tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Azmettirmek Suretiyle Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan iddianame hazırlandı.

Saldırı sonrası yakalanan şüphelilerden 5'i "tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken Muhammet A. isimli şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüpheli Hasan Ş. , Ozan D., Osman M. ve Eyüp Ü.’ye 25 Eylül’de müşteki Serhat AKIN'ı silahla vurmaları yönünde talimat verdi. Bunun üzerine şüpheliler, Serhat Akın’ın canlı yayın yaptığı Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz sokağına gelerek burada çıkacağı yeri, bineceği arabayı ve çıkış zamanını kontrol ederek eylem planını yaptıkları anlatıldı.

Şüpheli Eyüp Ü.’nün yanında getirdiği maske ve tabancayı Osman M. ve Ozan D’ye verdiği aktarıldı. 26 Eylül saat 03.30 sularında şüpheli Ozan D. TV programından çıkış yapan Serhat AKIN'a yakın mesafeden üç el ateş etti.

Serhat Akın yeniden ameliyata alındı! "Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum"

250 BİN TL'YE SUİKAST

Akın sağ ayağına bir ve sol ayağına iki adet olmak üzere üç atış isabet etti. Olay sonrası şüpheliler, hazırda bekleyen Osman M.'nin kullandığı motosiklet ile olay yerinden kaçtıkları belirlendi. Şüpheli İriş T. ile irtibat kuran Osman M. ve Ozan D.’nin İriş T.’nin yardımıyla 2 gün saklandıkları, olay esnasında şüpheli Ozan D’nin kullandığı kaskı Muhammet A.’nın temin ettiği, söz konusu eylemin azmettiricisi olan Hasan Ş.’nin 250 bin lira şüpheli Yunus G. aracılığı ile şüpheli Osman M. ve Ozan D.’ye verildiği aktarıldı.

Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, 3 şüpheli hakkında ‘Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs’, 3’ü hakkında ‘Yardım Etmek Suretiyle Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ 1 şüpheli hakkında ise ‘Azmettirmek Suretiyle Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçlarından iddianame düzenlendi. İddianame İstanbul Anadolu 23. Ağır Ceza Mahkemesinde değerlendirme aşamasında. 

 

Serhat Akın yeniden ameliyata alındı! "Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum" ile ilgili etiketler Serhat Akın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bartın'daki Mescier Demir Çelik fabrikasında patlama; 10 işçi yaralandı

Bartın'da demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada 10 işçi yaralandı. Yaralanan işçilerin tedavileri için hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının takip edildiği bildirildi.