Serhat Akın’ı vuranlar yerde fotoğrafını çekti!

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın’ın, program çıkışında silahlı saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. SuperHaber, Serhat Akın’a ateş edenlerin, yerde yaralı halde cep telefonuyla ile fotoğrafının çektikleri bilgisine ulaştı. Polis, kamera ve mobese kayıtlarını inceleyerek, saldırganlara ve talimatı verenlere ulaşmaya çalışıyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İsranbul polisi; Kavacık’da katıldığı Youtube yayınından sonra, uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan Serhat Akın’ı vuranları arıyor.

SERHAT AKIN’I VURANLAR YERDE FOTOĞRAFINI ÇEKTİ!

Serhat Akın’ın vurulması futbol camiasında büyük yankı uyandırırken, polis saldırganların kimliğini belirlemeye çalışıyor. SuperHaber’in olaydan sonra, güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre, kısa bir süre önde tehdit edildiğini açıklayan Serhat Akın’a ateş edenlerin, yerde yaralı halde cep telefonu ile fotoğrafının çektikleri bilgisine ulaştı. Polisin bu bilgi ile beraber, iş yeri ve konut kameralarının yanı sıra, mobese kayıtlarını dainceleyerek, saldırganlara ve ayrıca talimatı verenlere de ulaşmaya çalışıyor.

“BENİ İNDİRMEK İÇİN ADAM TUTMUŞLAR!”

Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında, ”Kadıköy’ün Boğası” lakabı ile tanınan ve sevilen Serhat Akın’ın, bir youtube programında, tehdit edildiğini açıkladığı ortaya çıktı. Akın, Galatasaray derbisinden sonra katıldığı programda sert sözlerle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirmişti. Akın, ”Fenerbahçe’ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Bir tek söyleyen benim.Beni de dışladılar her yerden tamam mı! Seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar adam tuttular bana, şimdi beni indirecekler. Ya ben de topunuz diyorum. Bi fazlasını da ben tutucam diyorum. İstediğinizi tutun diyorum. Ama şunu unutmasınlar. Onlara para verip tutanlar varsa ,bizim kız arkadaşımıza, karımıza laf ediyorlar karı diye. Onu da gerçek Fenerbahçe taraftarları zaten hakkını veriyor. Benim karıma kızıma da laf edenlerin ağzına tokatı patlatırım.” diyerek tehdit edildiğini söylemiş ve "azdan az, çoktan çok gider" ifadelerini kullanmıştı.

AKIN VURULDUKTAN SONRA SARI LACİVERT KALP YAPTI VE O MEŞHUR CÜMLEYİ YAZDI

Öte yandan spor yorumculuğu yaptığı YouTube kanalında program çıkışında silahlı saldırıya uğradıktan sonra, sosyal medya hesabı (X)’den duyurusu dikkati çekti. Fenerbahçeli eski futbolcu, vurulmadan dört saat önce, düşünen ve “ben ne yapayım” anlamına gelen iki emoloji ile “Fenerbahçe hiç bu kadar teslim olmamıştı…” yazdı. Yine Akın vurulduktan hemen sonra da, bu ne sarı ve lacivert kalp ekolojisi ile beraber, ”Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe” yazdığı görüldü.

Serhat Akın’ı vuranlar yerde fotoğrafını çekti! ile ilgili etiketler Serhat Akın Fenerbahçe Ali Koç Saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.