Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! "Bu bilgileri daha önce de paylaşmıştın"

İnternet tarihinin unutulmazları arasına giren Şerif Issı'nın fenomen videosundaki kadının sesi ChatGPT'ye dinletildi. Sabırsız kadının sorununa yapay zeka da çare bulamadı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Şerif Issı'nın yıllar önce bir televizyon programında başına gelen olay internet tarihinin unutulmazları arasında girmişti.

Programa telefonla bağlanan sabırsız kadın bir türlü derdini anlatamazken, onu dinleyen Issı sinir krizinin eşiğindeki halleriyle fenomene dönüşmüştü.

Kadının ne demek istediğini, sorununun ne olduğunu yıllar sonra yapay zekaya sordular. Utku Şen isimli bir bilgisayar programcısı sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Şerif Issı'yı yeniden gündeme taşıdı.

Kadının sesinin ChatGPT'ye dinleten "Şerif ıssı’nın anlayamadığı kadını, ChatGPT’nin yeni modeli aşağı yukarı anladı. Türkçe performansı muhteşem" dedi.

Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! "Bu bilgileri daha önce de paylaşmıştın" ile ilgili etiketler ChatGPT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağında olay çıkaran 'fabrikatör' Berat Güdül için istenen ceza belli oldu!

THY uçağında olay çıkaran, kabin görevlileri ve kendisini almaya gelen polislerle tartışıp "10 tane fabrikam var, seni işten attırırım" diyerek tehdit eden Berat Güdül hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.