Sevgili dehşeti kameralarda! Aldatılan genç kız sevgilisini darp edip, bıçakladı

İstanbul Kağıthane'de aldatılan genç kız öfkeden deliye döndü. 17 yaşındaki genç kız 22 yaşındaki sevgilisi Ömer K'nın kendini yakın bir arkadaşıyla aldattığını öğrendi. Öfkeden deliye dönen genç Ömer K.'yı önce darp etti ardındansa bacağından bıçakladı. İşte haberin detayları...

İstanbul Kağıthane'de 17 yaşındaki genç kız sevgilisinin kendini yakın bir arkadaşıyla aldattığını öğrenince öfkeden deliye döndü.

Sevgili dehşeti kameralarda! Aldatılan genç kız sevgilisini darp edip, bıçakladı

Kağıthane Şirintepe'de geçtiğimiz ay gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, E.K. (17) ile Ömer K. (22) bir süre önce tanışıp sevgili oldu. Ancak Ömer K., E.K.'nın yakın arkadaşıyla sosyal medyada konuşmaya başladı. Bunun öğrenen E.K., sevgilisi Ömer K. ile buluşmak istediğini söyledi. Bir süre sonra gelen Ömer K. ile sevgilisi E.K. konuşmaya başladı. Sevgilisine, kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını söyleyen E.K. öfkeden deliye döndü.

DARBEDİP BIÇAKLADI

Çıkan tartışmada Ömer K., sevgilisini sakinleştirmeye çalıştı. Ancak E.K., sevgilisini genci önce darbetti ve bacağından bıçakladı. Olayın ardından can havliyle uzaklaşan genç, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Dehşet anları ise kameralara yansıdı. Gencin olayla ilgili sevgilisinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

 
Sevgili dehşeti kameralarda! Aldatılan genç kız sevgilisini darp edip, bıçakladı ile ilgili etiketler İstanbul Kağıthane
GÜNÜN VİDEOSU

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara gündemden düşmüyor. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.