Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran başsavcı hakkında karar! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç izni verdi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanı sıfatıyla verdiği izin doğrultusunda, Zonguldak Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz hakkında HSK tarafından inceleme başlatıldı.

Zonguldak Çaycuma Başsavcısı Yavuz Cengiz, avukat sevgilisinin aralarında avukat ve askerin de bulunduğu 5 eski sevgilisini kendi adına Instagram hesabı açtıklarını öne sürerek "Kişisel verilerin hukuksuz bir şekilde ele geçirilmesi" sebebiyle gözaltına aldırdığı iddia edilmişti.

Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran başsavcı hakkında karar! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç izni verdi!

İNCELEME BAŞLATILDI

İddialar sonrası Başsavcı hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanı sıfatıyla verdiği izin doğrultusunda inceleme başlatıldı.

Sevgilisinin eski aşklarını gözaltına aldıran başsavcı hakkında karar! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç izni verdi! ile ilgili etiketler Yılmaz Tunç Adalet Bakanı Adalet Bakanlığı HSK Zonguldak Çaycuma
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.