Sevilen dizi çiftinden güzel haber! 3. Kez aynı projede rol alacaklar! İşte yeni dizileri hakkında detaylar...

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal, en sevilen dizi çiftlerinden biri olarak kabul ediliyor. İlk olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrolleri paylaşarak izleyicinin beğenisini kazanan ikili, daha sonra Teşkilat dizisinde de birlikte rol aldı. Şimdi ise Kalpazan adlı yeni bir Show TV dizisinde 3. kez partner olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyorlar.

Kalpazan dizisinde Çağlar Ertuğrul, Adem adında bir karakteri canlandırırken, Deniz Baysal ise Ayşe isimli bir polisi canlandıracak. Dizinin konusu ise Darphane'de çalışan Adem'in yaşadığı dönüşümü konu alacak.

Birsenaltuntaş'ın haberine göre, Kalpazan dizisinin senaryosu Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül tarafından yazıldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturacak.

SHOW TV'DE YAYINLANMASI BEKLENİYOR

Kalpazan'ın yeni sezonda Show TV'de yayınlanması bekleniyor. Dizinin tam tarihi ise henüz belli değil.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın bu üçüncü kez birliktelikleri hayranlarını da oldukça heyecanlandırıyor. İkilinin Kalpazan dizisinde de yine muhteşem bir uyum sergileyeceğine ve izleyicileri ekrana bağlayacağına dair büyük bir inanç var.

Sevilen dizi çiftinden güzel haber! 3. Kez aynı projede rol alacaklar! İşte yeni dizileri hakkında detaylar... ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul Deniz Baysal Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.