Sevilla Nelsson'u istiyor! Bonserviste anlaşma sağlanacak mı?

Galatasaray'ın, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için Sevilla bir kez daha düğmeye bastı. İspanyol kulübün daha önce yaptığı 13+3 milyon euroluk teklifi sarı-kırmızılı kulüp kabul etmemişti. Galatasaray, Victor Nelsson'un bonservis ücretinde kararlı. Peki, transfer görüşmelerinde bonservisle ilgili neler konuşulacak? İşte detaylar...

Galatasaray ’ın, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için Sevilla bir kez daha teklif yapmaya hazırlanıyor. İspanyol kulübü yaz transfer döneminde 13+3 milyon Euro'luk teklif yapmış ancak Sarı-Kırmızılı kulüp kabul etmemişti. Galatasaray Danimarkalı stoper için kararını verdi.

NELSSON'DAN SEVİLLA YORUMU

Cim-Bom’un Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesiyle birlikte Dünya Kupası için bulunduğu Katar’da ülkesinin önde gelen tabloid gazetelerinden B.T.’ye açıklamalarda bulunmuştu. Nelsson’un, Sevilla’ya transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak hayal kırıklığını gizlemediği öne sürüldü. Başarılı stoper, “Takım değiştirmediğim için üzgün olmadığımı söylemek istemiyorum. Sadece şimdiki zamanda yaşıyorum ve gelecekte ne olacağını görmemiz gerekecek” diye konuştu.

SEVİLLA NELSSON KONUSUNDA KARARLI

Cim-Bom, Sevilla’nın yeniden gündemine gelen Victor Nelssson’un satışına 25 milyon euroluk çıkış bedelinin kulübe yatırılması durumunda izin verecek. Marcao’dan sonra yazın Nelsson için de girişimde bulunan ancak 15 milyon euronun üzerine çıkmayan Sevilla’da Jorge Sampaoli’nin bu transfer için bir hayli istekli olması Galatasaray’ın da elini güçlendirdi.

İŞTE NELSSON'UN BONSERVİSİ

Arjantinli teknik adamın ısrarı karşısında Sevilla’nın fiyat yükselteceği bildirildi. Milliyet'in haberine göre; Buna rağmen İspanyolların şu an için 25 milyon milyon euro vermeye yanaşmadığı iddia edildi. Galatasaray’ın ise 20 milyon euroya çıkmayı hedefleyen Sevilla cephesine “Çıkış maddesi belli: 25 milyon euro. Nelsson’dan çok memnunuz. 25 milyon eurodan 1 euro aşağı inmeyiz” yanıtını vereceği öğrenildi. Danimarka ile Dünya Kupası’nda giden Nelsson konusunda kulüpler arasında pazarlıkların önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi.

Sevilla Nelsson'u istiyor! Bonserviste anlaşma sağlanacak mı? ile ilgili etiketler Victor Nelsson Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.