Şevval Sam konseri tepkisi! Konak Belediye Başkanı aylar önce borç içinde olduklarını açıklamıştı!

30 yıldır CHP'li belediyenin yönettiği İzmir'in Konak ilçesinde işçi maaşlarının ödeneceğini söyleyen Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun aylar önce “Borç içinde bir belediyeyiz. Bunu söylemekten hiç yüksünmüyorum. Gerekirse pankart da asacağım” dediği ortaya çıktı.

CHP’li Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenleyeceği konser için ünlü sanatçı Şevval Sam’a 5 milyon 300 bin lira ödeyecek.

4 Ekim 2024 tarihinde imzalanan anlaşma gereği, Karantina Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan 2 saatlik konser için bu yüksek miktar belirlendi.

CHP’li Konak Belediyesi 29 Ekim için Şevval Sam ile anlaştı! Tam 5 milyon 300 bin lira alacak...

ÖDEME YAPILAN ŞİRKET CHP'Lİ

Anlaşmanın yapıldığı "Vigor Sanat" ismindeki şirketin CHP'li olduğu iddia edildi. İddialara göre bu şirket 2 saatlik konser ücretlerine ortalama olarak 5-6 milyon TL ücret çıkarıyor.

SGK BORCU 400 MİLYON LİRADAN FAZLA

2 saatlik konsere 5 milyon 300 bin TL ödeyen CHP'li Konak Belediyesi'nin SGK borcunun ise 433.800.812 TL olduğu belirtilmişti.

Şevval Sam konseri tepkisi! Konak Belediye Başkanı aylar önce borç içinde olduklarını açıklamıştı! - Resim : 2

KONAK BELEDİYE BAŞKANI MUTLU "BORÇ İÇİNDEYİZ" DEMİŞTİ

Konak Belediyesi Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği nisan ayı ikinci olağan oturumunda 2023 yılı Faaliyet Raporu’nu kabul etti. Oy çokluğuyla meclisten geçen rapor hakkında konuşan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu belediyenin borç içinde olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Borç içinde bir belediyeyiz. Bunu söylemekten hiç yüksünmüyorum. Gerekirse pankart da asacağım. Çünkü ben bugüne kadar, çok uzun süre yöneticilik yapmış biri olarak, bir gün bile maaşları geciktirmedim. Bununla da övünen bir insandım. Beni hala maaşların üçüncü günü olup işçilere ödeyemeyen konumuna koyanlara da teessüfümü bildiriyorum. Bu çok ayıp bir şey."

Şevval Sam konseri tepkisi! Konak Belediye Başkanı aylar önce borç içinde olduklarını açıklamıştı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.