Shakira'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı!

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi kapsamında 11 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'ye geliyor. Ünlü şarkıcı İstanbul konseri için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Çok eğlenceli olacak" ifadesini kullandı.

Shakira Türkiye'ye geliyor 11 Grammy ödülü sahibi ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi 'El Dorado' kapsamında 11 yıl sonra yeniden Türkiye'ye geliyor. Shakira, konseri Facebook hesabında, "Çok eğlenceli olacak!" diye duyurdu.

Shakira'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı!

 "ÇOK EĞLENCELİ OLACAK"

BKM organizasyonuyla İstanbul'da sahneye çıkacak Shakira, 103 milyon takipçisinin olduğu Facebook hesabından şunları yazdı: "İstanbul'da yeniden sahnede olmak için, en sevdiğiniz şarkıları hep birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum. Çok eğlenceli olacak!"

Shakira'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı! - Resim : 2

ENERJİSİNDEN HİÇBİR ŞEY KAYBETMEDİ!

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu olan Shakira 41 yaşında olmasına rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Shakira'dan dikkat çeken Türkiye paylaşımı! ile ilgili etiketler Shakira İstanbul Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti