SHP BİLMECESİ: YENİDEN KURULAN PARTİNİN ARKASINDA KILIÇDAROĞLU MU VAR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' canlı yayınla SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt 'Haberin Olsun'un bugünkü bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi'nde vereceği mesajları, SHP'nin14 yıl aradan sonra siyaset sahnesine dönmesini ve yeniden kurulan partinin arkasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu iddialarını masaya yatırdı.

''ERDOĞAN'IN ÇANTASINDA 4 GÜNDEM MADDESİ VAR''

Bozkurt, ''NATO'nun geleceğini belirsiz olarak görenler var. İttifak içinde ciddi çatlaklardan bahsediliyor. Erdoğan'ın çantasında 4 gündem maddesi var. İsrail'in Gazze'deki katliamları, Ortadoğu'daki gelişmeler, terör örgütüyle mücadele, Rusya-Ukrayna savaşı ile Karadeniz'in güvenliği meselesi. ERDOĞAN İLE BIDEN'IN İKİLİ BİR GÖRÜŞME YAPACAĞI BEKLENİYOR.

''ABD PARASINI VERDİĞİMİZ ANLAŞMADA BİLE HAYDUTLUK PEŞİNDE BİR ÜLKEDİR''

F-16'lar konusunda imzalar atıldı, artık teslimatlar yapılacak. 79 tane de modernizasyon kiti alacağız. ABD parasını verdiğimiz anlaşmada bile haydutluk peşinde bir ülkedir. 

''TERÖR ÖRGÜTÜ ACAYİP PANİKTE''

MSB'nin ‘Kilit kapanıyor’ diyerek paylaştığı Irak’ın kuzeyine komandoların indiği görüntüler Gara bölgesine çok benziyor. Irak'taki PKK varlığını yok edersek, PKK'nın ayağa kalkmasının önüne geçersek Sincar hattı ile beraber Suriye'nin kuzeyindeki terör varlığını kuşatmış oluruz. Terör örgütü acayip panikte.

''KILIÇDAROĞLU'NUN KAFASI CHP'DEN DAHA ÇOK SHP KAFASINA ÇOK DAHA YAKINDIR''

SHP'yi kuranların Kılıçdaroğlu'yla bağlantılı olduğuna dair net bir veri yok. Kılıçdaroğlu'na yakın bazı isimler orada olmadıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu bir hamle yapmış olabilir. Kılıçdaroğlu'nun kafası CHP'den daha çok SHP kafasına çok daha yakındır. SHP terör örgütünün siyasi ayağını meclis'e sokan isim olarak tarihe geçti. SHP'nin açılmasında Kılıçdaroğlu'nun etkisi olabilir. Ya da muhalefetin 2028 seçiminde kendi içinde bütünlüğü sağlaması adına pay kapmayı bekleyen bir grup olabilir.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

SHP BİLMECESİ: YENİDEN KURULAN PARTİNİN ARKASINDA KILIÇDAROĞLU MU VAR? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.