Sıfırıncı Gün 1. bölüm full izle - 28 Aralık Sıfırıncı Gün HD tek parça

Sıfırıncı Gün 1. bölüm ile TV8 ekranlarında. Çarşamba akşamları yayınlanan Sıfırıncı Gün full hd izle bağlantısı dizi bitiminde Youtube platformunda.

Sıfırıncı Gün 1. bölüm ile TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısında. Çarşamba akşamları yayınlanan Sıfırıncı Gün full hd izle tek parça halinde Youtube platformunda yayında olacak.

Başrollerinde Engin Öztürk ile Berk Cankat’ın oynadığı Sıfırıncı Gün son bölümünde; Emniyet Müdürlüğü’nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir...

Sıfırıncı Gün 1. bölüm full izle - 28 Aralık Sıfırıncı Gün HD tek parça

Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder’in peşinde... Uzun bir takibin sonunda Ejder’e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon “Sıfırıncı Gün” ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.

O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

Sıfırıncı Gün 1. bölüm full izle - 28 Aralık Sıfırıncı Gün HD tek parça ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.