Sıkı durun hızla dünyaya doğru geliyor! Güneşte büyük patlama: Elektrikli cihazlarınız kesilebilir

NASA’dan yapılan açıklamaya göre, Güneş’te çok büyük bir patlama meydana geldi. Yetkililer, elektrik, İnternet, radyo, televizyon yayınlarında kesintiler olabileceğini belirtti. Sadece Norveç’ten görülebilen kuzey ışıklarının Avrupa’dan hatta ülkemizden bile görülebileceği ifade edildi.

NASA’dan acil uyarı geldi. Yapılan açıklamaya göre, Güneş’te çok büyük bir patlama meydana geldi. Jeomanyetik fırtına şu an Dünya’mıza doğru geliyor. Çok şiddetli bir şekilde Dünya’mıza vurması tahmin ediliyor. Elektrik, internet, radyo ve televizyon yayınlarında kesintiler olabilir. Bu geceden itibaren 2 gün boyunca Avrupa ve hatta ülkemizden kuzey ışıkları görülebilir.

Sıkı durun hızla dünyaya doğru geliyor! Güneşte büyük patlama: Elektrikli cihazlarınız kesilebilir

NASA PATLAMANIN FOTOĞRAFINI YAYINLADI

NOAA, 2005'ten sonraki en şiddetli patlama olabileceği konusunda uyarı yayınladı. G4 jeomanyetik fırtına olabilir. NASA, Güneş'teki şiddetli patlamanın fotoğrafını yayınladı.

Sıkı durun hızla dünyaya doğru geliyor! Güneşte büyük patlama: Elektrikli cihazlarınız kesilebilir - Resim : 2

Sosyal medyadan paylaşım yapan Hava Forum'un ifadeleri şöyle:

Güneş'te çok büyük bir patlama meydana geldi. Jeomanyetik fırtına şu an Dünya'mıza doğru geliyor. Elektrik, İnternet, radyo, televizyon yayınlarında kesintiler olabilir. Avrupa ve hatta ülkemizden kuzey ışıkları görülebilir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Sıkı durun hızla dünyaya doğru geliyor! Güneşte büyük patlama: Elektrikli cihazlarınız kesilebilir ile ilgili etiketler Güneş patlama dünya Dünya
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.