Sinan Akçıl'dan Türkiye karşıtlarına inat, alkışlanacak hareket!

Sinan Akçıl Türkiye aleyhine hareket eden ülkelerde verdiği konserlerde mutlaka Türk bayrağı açtığını söyledi.

Dünyanın dört bir yanında konser veren Sinan Akçıl, Hollanda ve Avusturya konserlerinde Türk bayrağı açmıştı. Şarkıcı Günaydın'a verdiği röportajda şunları söyledi:

"Türkiye karşıtı kampanya yürüten, algı operasyonu yapan ülkeler konusunda hassasım. Türkiye'nin sorun yaşadığı ülkelerin şehirleri Viyana ve Amsterdam'daki konserlerime özellikle Türk bayrağı ile çıktım. İnanılmaz bir sevgi seli oluyor, orada yaşayanlar kendilerini yalnız hissetmiyorlar."

“Ben polemikle beslenen biri değilim. Mecburen içine çekiliyorum… Bu tarz şeyleri sevmiyorum ama polemiğe girersem de alnımın akıyla çıkmasını bilirim. Normalde bana sözle vurduklarında ses etmem ama kalbime vururlarsa yumruğu yapıştırırım” dedi.

Ünlü şarkıcı, "Daf Bama Music Awards'ta ödül almanız size neler hissettirdi?" sorusuna şu yanıtı verdi.

"Burada olmak çok güzel. Hamburg'daki Barclaycard Arena'da son altı ayda Justin Bieber, Justin Timberlake ve Adel gibi starlar konser vermiş. Bu salonun atmosferini yaşamak benim için çok önemli. Burada Grammy kazanan ilk Müslüman olan Khaled'i izlemek, onunla aynı masada oturmak da çok güzeldi. Türkiye dışında İran'dan, Afganistan'dan, Balkan ülkelerinden ilgi görmek, Avrupa'nın göbeğinde Müslümanlar'ın ve Hristiyanlar'ın bir arada olması, herkesin birbirine saygı ve sevgi göstermesi, ırkçılık ve ayrım olmaksızın herkesin birbirini alkışlaması çok hoştu bence. Burada Günaydın'ın genel yayın yönetmeni olarak, aldığımız ödüllere canlı olarak şahitlik etmen de bizi mutlu etti.

photo_690_0

Bana internet üzerinden tam 36 bin 270 kişiden oy gelmiş, bu oyları veren bütün fanlara çok teşekkür ediyorum. Normalde 'al gülüm ver gülüm' tadında yarışmalar yapılır ama bu çok ciddi bir yarışmaydı. Türkiye'de yapılan ödül törenlerinde çok adaletsiz bir sistem var. Buradaki şeffaflık ve adaletli dağıtım beni gerçekten çok mutlu etti. Aldığım bu ödülün Eurovision'dan daha önemli olduğunu düşünüyorum çünkü Eurovision'a katılmayacak birçok yabancı şarkıcı buradaydı. Hepsinin çok büyük kitlesi var.

Eurovision bu yarışmanın yanında amatör kalıyor bence. Burada 'Düm Tek Tek' şarkımın yarıştığı Eurovision senesinde hissettiğimden çok daha fazla heyecanlandım ve o zamandan çok daha fazla yabancı basın gördüm.
Tüm bunlar beni mutlu etti."

Sinan Akçıl'dan Türkiye karşıtlarına inat, alkışlanacak hareket! ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Türk bayrağı Konser Milliyet
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.