Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş'e mahkeme arasında saldırı “Soyumuzu mu kurutacaklar?"

Sinan Ateş davasında karar için ara verildiğinde Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş saldırıya uğradı. Eşi ve yakınlarının müdahalesiyle saldırgan etkisiz hale getirildi. "Erkek mi oldunuz, kadına saldırmak ne demek" tepkilerinin arasında polisler tarafından gözaltına alındı.

Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin süren dava devam ederken abla Selma Ateş mahkeme önünde saldırıya uğradu.

22 sanığın yargılandığı davada bugün kararın açıklanması beklenirken, duruşmaya ara verildiği sırada adliyede ise hareketli dakikalar yaşandı. Sinan Ateş'in duruşma için adliyede bulunan ablası Selma Ateş'e saldırıda bulunuldu.

Olay sonrası Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, “Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?” diyerek tepki gösterdi.

BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE...

Selma Ateş kendisine yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kardeşim katledilmiş ben susayım mı? Sizin bir yakınınız katledilirse siz susmak istiyorsanız susun. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP'dir. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın avukatıma isimlerini verdi. Burada kameraların önünde saldırıya uğradım. Kimseden korkmuyorum, korkmayacağım. 

Kim olursa olsun ne benim aileme ne benim anneme kimseye zarar veremez. Bu saldırı gerçekleşseydi katlimi izleyecektiniz. Mertcan'ın ismini yeni duydum tanımıyorum. Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız hepsiyle hesaplaşacağız.

Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz" dedi.

Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş'e mahkeme arasında saldırı “Soyumuzu mu kurutacaklar?" - Resim : 2

DÜNKÜ DURUŞMA DA GERGİNDİ

Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde görülen duruşmaya Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve yakınları, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanıklar ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme Başkanı, dün akşam duruşma bitiminde Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'nın duruşma bitiminde bazı gazetecilere eliyle silah işareti yaparak "DHKP-C'liler sizinle görüşeceğiz" demesi nedeniyle jandarma tarafından tutanak tutularak dava dosyası içerisine konulduğunu belirtti.

İddianamede, azmettirici Doğukan Çep'e otelde yer ayırttığı belirtilen tutuksuz sanık Alper Atay, ilk celselerde verdiği beyanların geçerli olduğunu, olay hakkında hiçbir şey bilmediğini söyleyerek beraatını talep etmişti.

 

Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş'e mahkeme arasında saldırı “Soyumuzu mu kurutacaklar?" ile ilgili etiketler Sinan Ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! "Bu bilgileri daha önce de paylaşmıştın"

İnternet tarihinin unutulmazları arasına giren Şerif Issı'nın fenomen videosundaki kadının sesi ChatGPT'ye dinletildi. Sabırsız kadının sorununa yapay zeka da çare bulamadı.