Şirinevler'de bir binada patlama! Ölü sayısı arttı...

İstanbul Şirinevler'de bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi, ekipler olay yerinde. Bahçelievler Belediye Başkanı 2 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralıların olduğunu belirtti.

Son dakika haberi: İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi.

Doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yaşanan patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 yaralının hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 4 kişininse yaralandığını duyurdu. Yaralılar en yakın hastaneye götürülürken ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

CAM ÇERÇEVE AŞAĞI İNDİ

Öte yandan patlamanın etkisiyle sokak savaş alanına döndü. Çevredeki binaların camları patladı, betonları sökülüp aşağı düştü. Yollar harabeye dönerken, park halindeki otomobiller de zarar gördü.

Şirinevler'de bir binada patlama! Ölü sayısı arttı...

Şirinevler'de bir binada patlama! Ölü sayısı arttı... - Resim : 2

Şirinevler'de bir binada patlama! Ölü sayısı arttı... - Resim : 3

Şirinevler'de bir binada patlama! Ölü sayısı arttı... ile ilgili etiketler İstanbul Şirinevler
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.