Siyah Kalp 4. yeni bölümde neler yaşandı? Sumru'nun kafası iyice karıştı...

Siyah Kalp dizisinin heyecan dolu dördüncü bölümüyle ilgili merak ettiğiniz her şey burada! Dizinin etkileyici Kapadokya atmosferi ve karmaşık aile ilişkileriyle sizi daha da içine çekeceği kesin.

Show TV'nin sevilen dizisi Siyah Kalp'te neler yaşandı? Güçlü kadrosu ve konusu ile sevilen dizi genç ve usta isimlerden oluşuyor. Siyah Kalp dizisinde dikkat çeken detaylar...

SİYAH KALP OYUNCULARI

Siyah Kalp'in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin) Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İkizlerle ilgili sırrın yüküyle yalnız başa çıkamayan Sumru, sonunda annesine gerçekleri anlatır. Nihayet, duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır. Nuh ve Melek'in Sumru'ya verdiği süre dolmak üzeredir.

Melek, Nuh'a göre daha temkinli olsa da Nuh oldukça kararlıdır. Sonuçları ne olursa olsun yolundan dönmek istemez. Melek'e karşı duyguları gittikçe yoğunlaşan Cihan, kendini iyice çıkmazda bulur.

Siyah Kalp 4. yeni bölümde neler yaşandı? Sumru'nun kafası iyice karıştı... ile ilgili etiketler Siyah Kalp dizi Ece Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara gündemden düşmüyor. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.