Siyah Kalp dizisine o anlar damga vurdu! Nuh canını hiçe saydı...

Show TV'nin sevilen dizisi Siyah Kalp, yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Nuh'un canını hiçe sayarak aldığı karar, izleyicileri şok etti ve heyecanlandırdı.

Siyah Kalp, genç yaşta ikizlerini terk edip varlıklı bir iş adamıyla evlenen Sumru'nun hikayesini konu ediyor. Yıllar sonra ikizler Nuh ve Melek, annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya'ya gelirler. Burada onları bekleyen sırlar, entrikalar ve aşk üçgenleri, diziye heyecan dolu bir atmosfer katıyor.

NUH ANNESİ SUMRU İÇİN ALEVLERİN İÇİNE DALDI

Siyah Kalp, güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve görsel şöleni ile dikkat çeken bir dizi. Dizi, hem aile bağlarını hem de aşkın gücünü konu alarak izleyicilere duygusal bir deneyim sunuyor. İşte yeni bölümden dikkat çeken sahneler...

 

Siyah Kalp dizisine o anlar damga vurdu! Nuh canını hiçe saydı... ile ilgili etiketler Show TV Siyah Kalp Hafsanur Sancaktutan
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.