Siyasilerden Recai Kutan için başsağlığı mesajları... Numan Kurtulmuş: Ömrünü Allah rızasına ve Türkiye'nin kalkınmasına adadı

Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu Necmettin Erbakan'ın yakın çalışma arkadaşı olan Recai Kutan'ın hayatını kaybetmesi sonrası siyasilerden peş peşe başsağlığı mesajları geldi. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, "Ömrünü Allah'ın rızasına ve Türkiye'nin kalkınmasına adayan Recai Kutan ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz." dedi.

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'ın 94 yaşında hayatını kaybetti.

Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu Necmettin Erbakan'ın yakın çalışma arkadaşı olan Recai Kutan, Türk siyasetine damga vuran isimler arasında yer alıyordu.

Recai Kutan'ın ölümü sonrası Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, AK PArti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dahil çok sayıda siyasi başsağlığı merajı yayınladı.

MECLİS BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ: ÖMRÜNÜ ALLAH RIZASINA, TÜRKİYE'NİN KALKINMASINA ADADI

 

OSMAN NURİ KABAKTEPE: BÜYÜK TÜRKİYE SEVDALISI

 

MANSUR YAVAŞ: ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM


 

Siyasilerden Recai Kutan için başsağlığı mesajları... Numan Kurtulmuş: Ömrünü Allah rızasına ve Türkiye'nin kalkınmasına adadı ile ilgili etiketler Milli görüş Numan Kurtulmuş Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kağıthane'de çekiçli maganda dehşeti! Aracın önünü kesip saldırdılar

Trafikte seyreden akü ustası Ercan Kızılaslan, aynı sanayi sitesinde akü işi yapan husumetlileri tarafından önü kesilerek çekiçli ve sopalı saldırıya uğradı. Saldırı anları cep telefonu kamerasına yansıdı.