SMO PKK’yı katyuşa füzesi ve 82’lik havan ile vuruyor

Suriye Milli Ordusu’na (SMO) bağlı Müşterek Kuvvet Ankara'da TUSAŞ’a yapılan kalleş terör saldırısına misilleme olarak hain terör örgütü YPG/PKK mevzilerini 82 mm havan atışlarıyla hedef aldı. Yine SMO’nun aynı kuvveti örgütün Tel Rıfat hattındaki mevzilerini Katyuşa füzeleriyle vurduğu görüntülere yansıdı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ saldırısı sonrası bölücü terör örgütü PKK/PYD’ye misliyle karşılık veriliyor.


TSK VE MİT TOPÇU ATEŞİ VE SİHALARLA BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BOMBALIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri topçu ateşi ve SİHA’lar ile bölücü terör örgütünün Haseke ve Kamışlı'da bulunan asayiş merkezi ve kontrol noktasına bomba yağdırdı. Yine Milli İstihbarat Teşkilatı’na bağlı SİHA'larının da bölücü terör örgütüne ait yerleri vurarak ağır hasar verdirdiği ifade edilmişti. Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri terör örgütüne ait 32 hedefin başarı ile vurularak etkisiz hale getirildiğini açıkladı.


SURİYE MİLLİ ORDUSU PKK/PYD’Yİ KATYUŞA VE 82’LİK HAVANLA VURDU

Öte yandan Suriye’nin kuzeyi de bulunan bir çok şehirde yuvalanan bölücü terör örgütü PKK/PYD’nin bulunduğu yerlerin Suriye Milli Ordusu (SMO) tarafından bombaladığı ortaya çıktı. Suriye Milli Ordusu’na (SMO) bağlı Müşterek Kuvvet gece yarısına doğru Ankara'daki kalleş terör saldırıya misilleme olarak hain terör örgütü PKK/YPG mevzilerini, 82 mm’lik havan top atışlarıyla hedef aldığı anlaşıldı. Yine SMO’nun aynı kuvvetinin de bölücü terör örgütünün özellikle Suriye’nin Tel Rıfat hattındaki mevzilerini Katyuşa füzeleriyle hedef aldığı öğrenildi.

SMO PKK’yı katyuşa füzesi ve 82’lik havan ile vuruyor ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.