Son 53 yılın en sıcak ayı! Bakan Kurum'dan önemli uyarı geldi

Türkiye'de geçen ay, son 53 yılın en sıcak temmuz ayı olarak kayıtlara geçti. Bakan Kurum, pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların artmaya devam edeceğini bildirerek, vatandaşlardan daha tedbirli olmalarını rica etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, temmuz ayı sıcaklık verilerine dair bilgileri paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre son 53 yılın en sıcak temmuz ayının yaşandığını bildiren Kurum, en yüksek sıcaklığın 45,9 dereceyle Cizre'de, en düşük sıcaklığın 5,2 dereceyle Erzurum'da tespit edildiğini kaydetti.

Kurum, pazartesi gününden itibaren sıcaklıkların artmaya devam edeceğini bildirerek, vatandaşlardan daha tedbirli olmalarını rica etti.

Son 53 yılın en sıcak ayı! Bakan Kurum'dan önemli uyarı geldi ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Polise 36 kurşun sıkmış! Kılıç: Bu üçüncü saldırı oldu, son sanda kurtuldum

Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde silahlı baskın yapılan TÜMYAD Başkanı Salih Kılıç, SuperHaber’e konuştu. Kılıç ,dün gece yapılan baskın ve saldırıdan son anda kurtulduğunu belirterek ”Bu derneğimize ve bana yapılan üçüncü saldırı .Gelen sahte kimlikli ve silahlı kişi, polise tam 36 kurşun sıkmış. Bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ’den şüpheleniyorum. Yakalananlar sadece maşa" dedi.