SON DAKİKA! Diyarbakır Valisi Narin'in cesedinin nasıl bulunduğunu açıkladı: Katiller profesyonelce dere yatağına gizlemiş

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bu sabah 08.45 sıralarında bulunduğunu açıkladı. Vali Zorluoğlu, "Narin' in öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışıldığı anlaşılmıştır" dedi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran bu sabah saatlerinde,  köyün kuzeyindeki Eğertutmaz Deresi'nde ölü bulundu.

19 gündür kayıp olan Narin'in cesedin bir torba içerisinde profesyonelce gizlenmiş halde bulunduktan sonra Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu kameraların karşısına geçti.

Valisi Zorluoğlu, "Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bu sabah 08.45 sıralarında bulunmuştur. Narin' in öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışıldığı anlaşılmıştır" dedi.

SON DAKİKA! Diyarbakır Valisi Narin'in cesedinin nasıl bulunduğunu açıkladı: Katiller profesyonelce dere yatağına gizlemiş ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.