Son Yaz 18. bölüm fragmanı izle

Son Yaz 18. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 23 Nisan Cuma akşamı FOX TV'de yeni bölümü yayınlanan dizinin takipçileri Son Yaz 18. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Ali Atay, Funda Eryiğit ve Alperen Durmaz'ın rol aldığı Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savcı Selim'in karısı Canan'ın yeni bölümde Savcı'nın flörtüne karşılık verecek mi merak ediliyor. FOX TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan ve oldukça ilgiyle takip edilen Son Yaz bu akşam 17. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin takipçileri bu akşamki bölüm sonrası Son Yaz 18. bölüm fragmanı izlemek için sosyal medya hesaplarına akın etti.

Yakın çevresindekiler Gökhan'a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur. Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Selim ise Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini aramaya başlar. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir.

Son Yaz_17 (8)

SON YAZ 18. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Yaz 18. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 18. bölüm fragmanı son yaz 18. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Tunca Nehri'nin kenarında yakılmış ceset! Polis vahşice işlenmiş cinayeti çözdü

Tunca Nehri'nin kenarında vücudunda kesikler ve yanıklar olan bir ceset bulundu. Adeta iğneyle kuyu kazarak cesedin kimliğini belirleyen cinayet şube ekipleri cinayetin şüphelisini de kısa sürede yakaladı.