Sorgu ve inceleme sürüyor: Narin cinayetini 12 adet WhatsApp mesajı aydınlatacak

Narin Güran cinayetinin tamamen ortaya çıkarılması için gözaltına alınan babası A.G.,annesi Y.G. ve iki ağabeyi ile beraber, yakın akrabaları olan 24 kişinin sorguları sürüyor. Savcılık yetkilileri, telefonunda ki mesajları silen amca S.G. ile anne Y.G.’nin de telefonunda da sildiği şüphe edilen 12 adet whatsapp mesajının,cinayetin neden ve nasıl işlendiğinin aydınlanmasında en önemli delil olacağını ifade ediyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi, kırsal Tavşantepe kırsalında öldürülen Narin Güran cinayetiyle ilgili araştırma ve sorgu süreci devam ediyor. İlk itiraflarla bazı karanlık noktalar aydınlanmaya başlarken, detaylı otopsi ve sorgu süreci tüm detayları aydınlacak.

TUTUKLU MUHTAR AMCA S.G.’NİN MESAJLARI SİLDİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Güran'ın kaybolmasıyla ilgili ilk başlatılan soruşturmada, gözaltına alınan amca S.G.’ın telefonundaki tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıkmıştı. Amca S.G. jandarmadaki sorgusu sırasında, telefonundaki whatsapp mesajları ile görüşmelerini neden sildiği ve kiminle mesajlaştığı şeklindeki sorularına karşılık, "Kardeşim Arif mermileri yakalandığında 'tanıdık yok mu' diye sordum. Bu sebeple tüm kayıtlarını sildim" iddiasında bulunduğu belirtilmişti.

Yine amca S.G.’ın telefonunda yapılan ilk incelemede ise telefonundaki tüm whatsapp mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edilmişti.

ANNE Y.G.’NİN DE MESAJLARINI TELEFONUNDAN SİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ!

SuperHaber, yine soruşturma devam ederken ve Narin’in cansız bedenine henüz ulaşılamamışken, çok ilginç bilgilere ulaşmıştı. Güvenilir kaynaklardan elde edilen yeni bilgi ve iddialara göre, savcılık ve jandarmanın soruşturma yetkilileri, anne Y.G.’ın da, tutuklanarak cezaevine gönderilen muhtar amca S.G. gibi telefonundaki whatsapp mesajlarını sildiği düşünülüyor. Bu arada, Narin'in nasıl öldürüldüğünün belirlenmesi için Türkiye’nin tutuklanan muhtar S.G.’ın sildiği mesajlar için, META ile verileri almak için iletişime geçtiği ortaya çıktı.

NARİN CİNAYETİNİ SİLİNEN 12 ADET MESAJIN ORTAYA ÇIKARACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Öte yandan, talihsiz Narin Güran cinayetinin aydınlatılması için, gözaltına alınan babası A.G., annesi Y.G. ve iki ağabeyi ile beraber, yakın akrabaları 24 kişinin sorguları sürdüğü ifade edildi.

SuperHaber’in bir süre önce yazdığı, amca S.G.’den sonra, anne Y.G.’ninde telefonundan silindiği şüphenilen karşılıklı 12 adet mesajın peşine düştükleri bildirildi. Savcılık yetkililerinin, telefonunda ki mesajları silen amca S.G.,ile anne Y.G.’nin de telefonunda da sildiği şüphe edilen 12 adet whatsapp mesajının, cinayetin aydınlanmasında en önemli delil olacağını düşündükleri ifade ediliyor.

Sorgu ve inceleme sürüyor: Narin cinayetini 12 adet WhatsApp mesajı aydınlatacak ile ilgili etiketler Narin Güran
GÜNÜN VİDEOSU

KRT TV canlı yayınında 'yırtık don' kavgası! Birbirlerinin üzerine yürüdüler, yayın kesildi!

KRT TV canlı yayınında Afşin Hatipoğlu ve Ferhat Murat arasında büyük bir tartışma yaşandı. Hatipoğlu'nun 'yırtık don' ifadesiyle tansiyon yükselirken tarafların birbirinin üzerine yürümesiyle yayın kesildi.