Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Narin için çığlık attı! İzleyenler şaşkına döndü

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında sunucular Narin için çığlık attı. İzleyenleri şaşkına çeviren olay kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin Güran’ın cesedi, arama çalışmalarının 19’uncu gününde mahalleye 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde üzeri taşla kapanmış halde bulundu. Narin'in öldürülmesiyle ilgili aile üyeleri gözaltına alındı. 

Siyasi ve ünlü isimlerden Narin'i acımasızca katledenlere tepki yağdı. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında Narin ile ilgili yaşanan olay, izleyiciler arasında şaşkınlığa neden oldu. Sunuculardan Hande Sarıoğlu, ''Narin için çığlık atıyoruz'' dedi ve devamında yaşananlar izleyicileri şaşkına çevirdi. Sunucular Narin için çığlık attı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Sunucularının bu hareketine sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. İşte yapılan yorumlar:

''Bunlara ne içiriyorlar anlamadım ki'', ''Şu programı kim izliyor Allah aşkına'', ''Ne yaşıyor bunlar alo'', ''Ya sabır'', ''Allah akıl fikir versin''

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Narin için çığlık attı! İzleyenler şaşkına döndü ile ilgili etiketler Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

KRT TV canlı yayınında 'yırtık don' kavgası! Birbirlerinin üzerine yürüdüler, yayın kesildi!

KRT TV canlı yayınında Afşin Hatipoğlu ve Ferhat Murat arasında büyük bir tartışma yaşandı. Hatipoğlu'nun 'yırtık don' ifadesiyle tansiyon yükselirken tarafların birbirinin üzerine yürümesiyle yayın kesildi.