Sözcü TV canlı yayınında skandal tehdit! "Sokak savaşları başlar"

Başıboş sokak köpekleri düzenlemesi komisyonda kabul edilirken Sözcü TV'de skandal bir yayın gerçekleştirildi. Zülal Kalkandelen "Toplumsal huzurun çok bozulacağı çok açık" derken Hayvanlara Adalet Derneği Başkanı Hülya Yalçın ise, "Sokak savaşları başlar" tehdidini savurdu.

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.

TEHDİTLER SAVURDULAR

Bu gelişmenin ardından Sözcü TV'de skandal bir yayın gerçekleştirildi.

Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin konuşulduğu programda 'Gazeteci' Zülal Kalkandelen "Bu iş kötüye gidiyor. O yasa meclisten geçtiği anda çok daha kötü olabilir. Toplumsal huzurun çok bozulacağı çok açık." sözleriyle açık bir provokasyona imza attı.

Hayvanlara Adalet Derneği Başkanı Hülya Yalçın da "Yasa Meclisten geçtiği anda sokak savaşları başlar" diyerek tehdit savurdu.

 

Sözcü TV canlı yayınında skandal tehdit! "Sokak savaşları başlar" ile ilgili etiketler Sözcü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.