Sözde 'Özgürlükler Ülkesi'! Rick Wiles: 'ABD'li politikacılar kız çocuklarına tecavüz ediyor'

ABD merkezli TruNews'in kurucusu Rick Wiles'ın iddiaları dünya gündemine bomba gibi düştü. Wiles ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiğini bu nedenle MOSSAD'ın şantajı uğradığını iddia etti.

ABD medyasından TruNews'in kurucusu Rick Wiles'ın iddiaları ABD'yi salladı. Wiles İsrail'in ABD'yi nasıl ele geçirdiğini anlattığı videoda inanılmaz iddialarda bulundu. 

Wiles ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiği ve MOSSAD'ın elinde bu görüntüler olduğu için şantaj yaptığını iddia ettiği videosunda şunları söyledi: 

"Liderlerimiz, Yahudilerin Amerika'yı elde tutması için küçük kızlara tecavüz eden aşağılık pisliklerdir. Bu ülkede olan budur. FBI'ımız yozlaşmış, Yüksek Mahkeme yozlaşmış, Adalet Bakanlığı yozlaşmış, medya yozlaşmış, tüm ülke yozlaşmış çünkü biz her şeye kadir Tanrı'dan uzaklaştık ve Kabala uygulayan Yahudilerin ulusu kirletmesine izin verdik.

Cesaret ediyorum. Gerçeğin Amerikan halkına ulaşmasından korkuyorsun. Bu ülkedeki yolsuzlukla ilgili olarak buraya kadar şapkamı çıkardım. ABD'li politikacılar tarafından küçük Amerikan çocuklarına tecavüz ediliyor. İsrail de bunu yararına kullanıyor. İsrail MOSSAD tarafından videoya çekiliyor böylece İsrail, Amerikan politikacılarına şantaj yapıyor.

Bugün Amerika'nın durumu bu.

Tanrı, bu hale geldiğimiz ülkeyi yok etmeli."


Sözde 'Özgürlükler Ülkesi'! Rick Wiles: 'ABD'li politikacılar kız çocuklarına tecavüz ediyor' ile ilgili etiketler İsrail ABD MOSSAD
GÜNÜN VİDEOSU

Oğul Barzani Türkmen oy kotasını video ile yönlendirdi!

Irak’ta Kürt bölgesinde tiyatro olarak ifade edilen parlamento seçimi yapıldı. Seçimde Mesut Barzani’nin oğlu Mansur Barzani’nin, “Kukla Türkmen aday” Muna Kahveci lehine oy kullandığı ortaya çıktı. Oğul Barzani, seçim sonrası oy kullanmasını videoya çektirerek sosyal medyada yayınlattı. Barzani’nin çok konuşulacak bu davranışı ile oy yönlendirmesi yaptığı ve Erbil’de ki Türkmen kotasını, kendi partisi lehine tekrardan alacağı ifade ediliyor.