Spor camiasından TFF seçimini kaybeden Mehmet Büyükekşi'ye ağır sözler: Sen bir bylockcusun ama bu işlerde daha çaylaksın!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Spor camiasında mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin seçimi kaybetmesiyle ilgili ise çarpıcı yorumlar yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor camiasında mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin seçimi kaybetmesiyle ilgili ise çarpıcı yorumlar yapıldı.

AHMET ÇAKAR: SEN BİR BYLOCKCUSUN AMA BU İŞLERDE ÇAYLAKSIN

Eski hakem Ahmet Çakar, "Eee noldu Büyükekşi. Ben kime imza verirsem O kazanır. Sen bir bylockcusun ama bu işlerde daha çaylaksın. İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi başladı. Hayırlı olsun. Bire bir şahidiyim. Hacıosmanoğlu’nun aklına başkanlığı Korkmaz Karaca soktu. Korkmaz kardeşim sen finans ve para piyasalarının bir bilenisin bu net. Bu sonuç ile emin oldum ki, sen gerçekten çok öngörülü bir adamsın. Bu işin gizli fikir babası sensin. Kim ne derse desin sen dost adamsın. İyi ki varsın. Yeni TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun MHK başkanı Cüneyt Çakır olmalıdır." şeklinde paylaşımlarda bulundu.

ERMAN TOROĞLU: BEN KAYBEDEN FEDERASYONUN YÖNETİMİNDEN MEMNUN DEĞİLDİM

Eski hakem Erman Toroğlu, "Ben kaybeden federasyonun yönetiminden memnun değildim. Onun için Hacıosmanoğlu'na oyumu verdim. Kazanan, kaybedenin hatalarını yapmasın o da kaybeder." dedi.

ALİ ECE: BEŞİKTAŞ'A SALLADIĞIN O PARMAĞIN ESABI ELBET ŞİDDETE BAŞVURMADAN SORULACAK

Spor yazarı Ali Ece, "Ne hakkı, ne helali? Dönemin başkanı nezrinde Besiktaş'a salladığın o hadsiz parmağın hesabı elbet şiddete başvurmadan sorulacak. Yerine seçilen başkanla ilgili yorum hakkımı programlara saklıyorum buraya sığmaz çünkü." dedi.

FIRAT GÜNAYER: ALİ KOÇ'UN YAPTIĞI SERT KONUŞMANIN DELEGELER ÜZERİNDE ETKİ ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Spor yazarı Fırat Günayer: "Büyükekşi tarafı seçimden çok emindi. Bugün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı sert konuşmanın ve "Büyükekşi seçilirse kaos devam eder" mesajının delegeler üzerinde etki ettiğini düşünüyorum. Ecmel Sarıalioğlu ve Süleyman Hurma'nın sert açıklamaları bu söylemi destekledi. Hacıosmanoğlu dönemi Türk futbolu açısından hayırlı olsun. Futbolumuzun kendine özgü bir dengesi var. Ve sen Türk futbolunun en eski kulübüne, en birleştirici, en uzlaşmacı, her camianın saygı duyduğu Beşiktaş'a kendi evinde, parmak sallayamazsın. Basit bir hareket gibi gözükse de bana göre Büyükekşi döneminin kırılma anlarından biriydi." şeklinde konuştu.

 

Spor camiasından TFF seçimini kaybeden Mehmet Büyükekşi'ye ağır sözler: Sen bir bylockcusun ama bu işlerde daha çaylaksın! ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu Mehmet Büyükekşi TFF Türkiye Futbol Federasyonu seçim
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.