Suçu Türklere atacaklar! Ermeni Başpiskopos Bagrat Galstanyan'ı kim öldürecek?

Ermenistan’ın Tavuş Piskoposluğu Başkanı Bagrat Galstanyan’ın Ermeni lobisi tarafından gözden çıkarıldığı ifade edildi. İddialara göre, Ermenistan'ı 36 yıldan beri elinde tutan ermeni lobisinin Galstanyan’ı öldürteceği ve bunu da Azerbaycan ve Türkiye istihbaratı ile ilişkilendireceği belirtiliyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan ile barış görüşmeleri yapan Ermenistan’da çok ilginç gelişmeler oluyor.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN ALEYHİNE KONUŞAN PAPAZ GÖZDEN ÇIKARILDI

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, barış sözleşmesi için bir çok konuda anlaştıklarını açıklamışlardı. Bu gelişmelerden rahatsız olan bazı ülkeler ile Ermenistan’da ki bazı güç odaklarının harekete geçtikleri ifade edildi. Bununla birlikte Ermenistan’ın Tavuş Piskoposluğu Başkanı Bagrat Galstanyan’ın Ermeni lobisi tarafından gözden çıkarıldığı öne sürülüyor.

GALSTANYAN ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA SUÇ TÜRKLERİN ÜZERİNE ATILACAK

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Ermenistan'ı 36 yıldan beri elinde tutan ermeni lobisinin Galstanyan’ı öldürteceği iddia ediliyor. Yine iddialara göre, aylardır Azerbaycan ve Türkiye aleyhinde açıklamalar yapan başpiskoposun cinayetinin iki ülkenin istihbaratı ile ilişkilendirileceği belirtiliyor.

ERMENİ LOBİSİ GALSTANYAN İÇİN LÜBNAN’DAN SUİKAST TİMİ TUTTU

Ermenistan’da gündem olan Başpiskopos Galstanyan’ın öldürtüleceği iddiaları her geçen gün giderek büyüyor. Türkiye ve Azerbaycan aleyhine kullanılacak cinayet için ermeni lobisinin Lübnan’dan özel bir suikast timi getirdiği de söyleniyor. Aynı lobinin cinayet ile beraber ortalığı ayağa kaldırarak ve sinsice bu durumu koz olarak kullanarak tüm hristiyan dünyasından destek almayı planladığı bildiriliyor. Öte yandan, Ermenistan’da Galstanyan’ın öldürülmesi iddialarına uluslararası diplomasi gözlemcileri ''Her ne kadar bu durumdan hoşnut kalmayan batı ve ermeni lobisi,tüm kızgınlıklarına rağmen kendi çıkarlarının lehine bir gelişme yaratma peşindeler.” yorumunda bulundu.

Suçu Türklere atacaklar! Ermeni Başpiskopos Bagrat Galstanyan'ı kim öldürecek? ile ilgili etiketler Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.