Sudan sebep cinayet: Sopalarla dövülüp hastanelik edilen kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta Mesut Kazancı isimli kişi saçma sapan bir sebeple 4 kişi tarafından sopalarla dövülerek öldürüldü. Korkunç cinayetin görüntüleri sosyal medyada şok etkisi yarattı. Olayın "fazla su isteme" nedeniyle yaşandığı iddia ediliyor.

Kahramanmaraş'ta cuma günü meydana gelen olayda Mesut Kazancı isimli kişi 4 kişi tarafından acımasızca dövülmüş ve hastanelik edilmişti. Sopalarla dövülen Kazancı'nın olaydan iki gün sonra hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Sopalı saldırının görüntüleri ise kan dondurucu...

SUDAN SEBEP

İddiaya göre, Mesut Kazancı aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve aşırı susadığını belirterek, su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. Metal fabrikasında çalışan bir kişi, Kazancı'ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra, Kazancı bir şişe su daha istedi. Su veren kişi, Kazancı'nın talebine olumsuz yanıt verdi ve tartışma başladı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek, 4 kişinin Kazancı'yı sopalarla dövmesine dönüştü. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından genç vatandaş hastanede hayatını kaybetti.

2 AYLIK ÇOCUĞU VARDI

Olayın ardından Kazancı'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Yapılan aramalar sonucunda, yoğun bakımda kimliği belli olmayan bir kişinin bulunduğu bilgisiyle Kazancı'nın ailesi acı haberi aldı. 2 aylık çocuğu olduğu öğrenilen Kazancı toprağa verildi. Polis, olayın ardından 4 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti. Kazancı'nın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından dün toprağa verildi.

Sudan sebep cinayet: Sopalarla dövülüp hastanelik edilen kişi hayatını kaybetti

Mesut Kazancı gözyaşları içinde toprağa verilirken, görüntüleri inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçtığı belirlenen Ahmet I. İle Erman N.'yi şehir dışında yakaladı. Kahramanmaraş'a getirilen şüpheliler, işlemleri sonrası tutuklandı.

'VAHŞİCE YERE YATIRMIŞLAR'

Oğlunu toprağa vermenin acısını yaşayan Gül Kazancı, adaletin yerini bulmasını istediğini söyledi. Görüntüleri izleyemediğini belirten Kazancı, "Benim 2 aylık yavrum, yetim kaldı, vahşice yere yatırmışlar. Bir anne olarak izleyemedim. Hiçbir anne- baba onu görsün, dayanabilir mi? Allah'a havale ediyorum. Adalet yerini bulsun; rahatlayayım yoksa rahatlayamam" dedi.

Adalete güvendiğini belirten Gül Kazancı, şöyle devam etti:

"Hunharca öldürmüşler yavrumu. Bir bardak su için insan öldürülür mü? Bir anne olarak Cumhurbaşkanımdan adalet istiyorum. İçim yanıyor, ilaçlarla oturuyorum. Benim yavrumu bir bardak su için nasıl öldürdüler? Ve bu bir bardak suyu fabrikanın sahibi anlatıyor bana. Benim yavrum bana anlatmadı, doğruları bilemiyorum. Sadece benim duyduğum şey, fabrikanın görüntüsü ve fabrika da görüntüleri kesintisiz ve tam vermeli. Bu insanlar, bir bardak su için nasıl bir çocuğa saldırır? Bunu yapan insan olabilir mi? Aile olarak bu işin arkasını bırakmayacağız. Oğlumun her zaman arkasındayım. Bir bardak su istedin diye vicdanı olmayan cani onlar. Onlar, başkalarının da annelerinin canını yakar."

'DÜŞEN ADAMA CANİCE VURMAK NEDİR'

Mesut Kazancı'nın kardeşi Ali Kazancı da ağabeyinin kasaplık yaptığını belirterek, "Üst tarafta benim kardeşim kasaptı. Arkadaşından tepsi almaya gidiyor. Oradan geçerken su içeceği için zaten bu iş oluyor. Zaten kameralarda var. Geliyor, sadece 'İçim yandı, bir su var mı' diyor. Şimdi kimse bir kavgaya yalnız gitmez. Elinde hortumla ne kadar zarar verebilir? Düşen adama canice vurmak nedir? Bunu yapan 2 kişi değil" dedi.

Sudan sebep cinayet: Sopalarla dövülüp hastanelik edilen kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Kahramanmaraş