Sultangazi'de kaldırımda yürüyen kişinin silahla vurulması kamerada

Sultangazi'de, motosikletli şüphelilerin kaldırımda yürüyen kişiye silahla ateş açıp yaralaması güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Uğur Mumcu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde motosikletli iki şüpheli kaldırımda yürüyen M.M'ye silahla ateş açıp kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralı M.M'yi, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polisin saldırganları yakalama çalışması sürüyor.

Bu arada, silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen M.M'ye silahla ateş açılması, bir kişi kaldırımda yürürken arkasında gelen motosikletli kişilerin silahla ateç açması, kaldırımda yürüyen M.M'nin yanına motosikletli 2 kişi yaklaştı. Daha sonra şüphelilerin ateş açması sonucu genç yaralandı.


Motosikletli şüpheliler olay yerinden kaçarken, yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sultangazi Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışmaları sürüyor.

Bu arada, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultangazi'de kaldırımda yürüyen kişinin silahla vurulması kamerada ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy, Türkiye güzeli İdil Bilgen'i değerlendirdi: Erkek suratlı!

Bülent Ersoy, Miss Turkey’de birinci seçilen İdil Bilgen’i değerlendirdi. Ersoy, “Bu şimdi güzel mi? Bu çocuk biraz erkek suratlı, Şabaniye gibi. Genç çocuk ama kırmayalım tabi üzmeyelim.” dedi.