Süper Lig'de 7 maç sona erdi, 1 takım daha lige veda etti! İşte toplu sonuçlar ve puan durumu...

Süper Lig'in 37. haftasında saat 19:00'da başlayan 7 maç sona erdi. Kümede kalma yarışında bir takımın daha vedası ise müsabakaların bitmesi ile kesinlik kazandı. İşte toplu sonuçlar ve puan cetvelinde son durum...

Süper Lig'in 37. haftasında saat 19:00'da başlayan 7 maç sona erdi.

Kümede kalma yarışında bir takımın daha vedası ise müsabakaların bitmesi ile kesinlik kazandı.

İşte toplu sonuçlar ve puan cetvelinde son durum...

KARAGÜMRÜK KÜME DÜŞTÜ

Günün sonuçlarının ardından Fatih Karagümrük, İstanbulspor'dan sonra düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu. 16. sıradaki MKE Ankaragücü ile ikili averajda geride bulunan Fatih Karagümrük'ün matematiksel olarak ligde kalma şansı kalmadı.

PENDİKSPOR PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI

Ligin bitimine bir hafta kala Pendikspor'un ligde kalması için mucize gerekli. MKE Ankaragücü ile ikili averajı eşit durumda olan Pendikspor genel averajda rakibinin 26 gol gerisinde bulunuyor. Tüm bu ihtimaller gerçekleşse bile, Pendikspor'un lige tutunması için Hatayspor'un da son maçında puan kaybetmesi gerekiyor.

HATAYSPOR ZORA SOKTU

Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Hatayspor ligde kalmak için son hafta Gaziantep FK veya Konyaspor'un yenilmesini ya da MKE Ankaragücü'nün puan kaybını bekleyecek.

TRABZONSPOR 3. SIRAYI GARANTİLEDİ

Ligde 64 puana ulaşan Trabzonspor, bitime 1 hafta kala 4. sıradaki Başakşehir ile olan puan farkını 6'ya yükseltti ve ligi 3. sırada tamamlamayı garantiledi.

BEŞİKTAŞ AVRUPA'YI TEHLİKEYE ATTI

Süper Lig'de 37. hafta maçında Beşiktaş ile Hatayspor, Tüpraş Stadyumu'nda 2-2 berabere kaldı. Son hafta Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibine yenilmesi durumunda Avrupa kupalarına katılmak için Türkiye Kupası'nı kazanmak zorunda kalacak.

DÜNÜN SONUÇLARI:

İstanbulspor 1 - 3 Sivasspor 

Antalyaspor 2 - 1 Adana Demirspor

GÜNÜN SONUÇLARI:

Beşiktaş 2 - 2 Hatayspor  

RAMS Başakşehir 0 - 1 Trabzonspor 

MKE Ankaragücü 0 - 0 Pendikspor

Çaykur Rizespor 0 - 0 Kasımpaşa

Samsunspor 1 - 1 Alanyaspor 

Gaziantep FK 3 - 1 Fatih Karagümrük

Kayserispor 2 - 2 Konyaspor

YARIN

19.00: Galatasaray - Fenerbahçe

PUAN DURUMU:

Süper Lig'de 7 maç sona erdi, 1 takım daha lige veda etti! İşte toplu sonuçlar ve puan durumu...

 

Süper Lig'de 7 maç sona erdi, 1 takım daha lige veda etti! İşte toplu sonuçlar ve puan durumu... ile ilgili etiketler Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.