Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa'ya gidiyor 2024-2025? Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa Ligi'ne gidecek?

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun sona ermesine sadece haftalar kala heyecan dorukta. 36. haftaya girilirken hem şampiyonluk yarışı hem de Avrupa'ya gitme mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Zirvede ve düşme potasında kritik maçlar futbolseverleri bekliyor. Bu bağlamda 'Süper Lig'e giden takımlar 2024-2025' gibi konu başlıkları arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa'ya gidiyor 2024-2025? Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa Ligi'ne gidecek?

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun sonuna yaklaşırken heyecan artıyor. 36. hafta itibarıyla hem şampiyonluk mücadelesi hem de Avrupa'ya katılma yarışı hız kesmeden sürüyor. Ligin zirvesinde ve alt sıralarında oynanacak kritik karşılaşmalar futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Bu süreçte "2024-2025 sezonunda Süper Lig'de yer alacak takımlar" gibi başlıklar arama motorlarında sıkça sorgulanıyor. Peki, Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa'ya gidiyor 2024-2025? Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa Ligi'ne gidecek? Avrupaya giden Türk takımlar kimler 2024-2025!

Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa'ya gidiyor 2024-2025? Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa Ligi'ne gidecek?

SÜPER LİG'DEKİ HANGİ TAKIMLAR AVRUPA'YA GİDİYOR?

haftanın başlamasıyla birlikte takımlar son kozlarını oynuyor. Lider Galatasaray, Fatih Karagümrük deplasmanında kritik bir maça çıkacak.

İkinci sıradaki Fenerbahçe, evinde Kayserispor’u ağırlayacak ve zirve mücadelesini sürdürecek.

Üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, 58 puanla İstanbulspor’u evinde konuk edecek. Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne katılmak için bu maçı kazanmak zorunda.

Başakşehir FK ise Sivasspor deplasmanında sahaya çıkacak. 55 puanla 4. sırada yer alan Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmak için bu maçı kazanmak istiyor.

SÜPER LİG'DEKİ HANGİ TAKIMLAR AVRUPA LİGİ'NE GİDECEK 2024-2025?

Galatasaray: Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için play-off oynayacak.

Fenerbahçe: Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ön eleme oynayacak.

Trabzonspor: Ligi 3. sırada tamamlaması halinde UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak.

Başakşehir: Ligi 4. sırada bitirirse UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılacak.

Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa'ya gidiyor 2024-2025? Süper Lig'deki hangi takımlar Avrupa Ligi'ne gidecek? ile ilgili etiketler Süper Lig UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.