SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi...

Fatih Silivrikapı’da önceki gece köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde yaşamını yitiren Özçelik’in cenazesi bu sabah saatlerinde ailesi ve akrabaları tarafından Habibler Yayla Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Fatih Silivrikapı’da önceki gece köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde yaşamını yitiren zihinsel engelli Ayhan Özçelik toprağa verildi.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün öğleden sonra yaşamını yitiren Özçelik’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’n götürüldü.

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi...

Burada otopsisi yapılan Özçelik Mevlanakapı’da bulunan İBB’ye ait Mezarlıklar Müdürülüğü morguna konuldu. Özçelik için burada ailesi ve akrabaları ile hazır bulunanlar tarafından cenaze namazı kılındı.

Ayhan Özçelik’in cenazesi bu sabah saatlerinde ailesi ve akrabaları tarafından Habibler Yayla Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi... - Resim : 2


ÖZÇELİK’E SALDIRAN KÖPEKLER TEK TEK TOPLANIYOR


Öte yandan görgü tanıklarının ifadelerine göre yaklaşık 9 başıboş köpek tarafından vücudunun her yerinden ısırılarak ölen Ayhan Özçelik’e saldıran köpekler tek tek toplandı.

Fatih Belediyesi ekipleri tarafından Ayhan Özçelik’in saldırıya uğradığı boş arazide saatler süren aramada başboş köpekler yakalanarak Yedikule’de bulunan hayvan barınağına götürüldükleri ifade edildi.

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi... - Resim : 3

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi... - Resim : 4

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi... - Resim : 5

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi... - Resim : 6

 

SuperHaber’in haberi gündem oldu! Köpek kurbanı zihinsel engelli genç toprağa verildi... ile ilgili etiketler Fatih semti İstanbul köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.