Suriye'deki provokasyon sonrası askeri birliklere hangi emir verildi?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun'SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt 'Haberin Olsun'un bugünkü bölümünde, Suriye’deki provokasyon sonrası askeri birliklere verilen emri, TÜİK'in Haziran ayı enflasyon verilerinin yansımalarını, Euro 2024'te A Milli Futbol Takımı'mızın çeyrek final başarısını ve MİT'in büyük saldırı girişimini engellediği operasyonun ayrıntılarını masaya yatırdı.

''CUMA GÜNÜ İTİBRİYLE SALDIRILARINI ARTIRABİLİRLER''

Bozkurt, ''Cuma gününün kritik olduğuna dikkat çekiliyor. Bu gruplar Türkiye’ye karşı cuma namazı sonrasında belli bir eylem planlıyor olabilir. 'Putin ve Esad ile görüşmeden çıkacak sonuçlar önemli. 'Terör örgütü deli gibi korkmaya başladı. PKK Suriye ile Türkiye arasındaki normalleşme sürecinden inanılmaz rahatsız. Birilerini ciddi şekilde ürküttük. Cuma günü itibariyle saldırılarını artırabilirler. ABD ve İngiliz istihbaratı terör örgütleriyle toplantı yaparak bölgedeki kaosu devam ettirmek istiyor.

''BOZKURT İŞARETİNİ SONSUZA KADAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Bozkurt Türklüğün simgesidir. Esas mesele Batı emperyalizmidir. Türklere ait her şeyi 'öcüye' çevirmeye çalışıyorlar. Çünkü önümüzdeki dönemde olacak mücadelede Türkler var. Biz Bozkurt işaretini sonsuza kadar yapmaya devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Suriye'deki provokasyon sonrası askeri birliklere hangi emir verildi? ile ilgili etiketler Suriye Türkiye Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.