Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı? Survivor hamak oylaması nasıl yapılır?

Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de haftalık görev oyunu devam ediyor. En son yapılan tavla görev ödülünü kazanan Gönüllüler takımı oldu. Yeni haftalık görev ise hamak oldu. Acun Ilıcalı yapılan görevleri kendi Instagram hesabından yayınlanayacak. İşte Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı? Survivor hamak oylaması nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı? En son yapılan tavla görev ödülünü kazanan Gönüllüler takımı oldu. Yeni haftalık görev ise hamak oldu. Acun Ilıcalı yapılan görevleri kendi Instagram hesabından yayınlanayacak. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de haftalık görev oyunu devam ediyor. İşte Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı? Survivor hamak oylaması nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR HAMAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kazanan takım belli olduğunda haberimize eklenecektir.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ünlüler takımı ve gönüllüler takımı haftanın 1. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Bir süredir klinikte tedavi gören Nisa’nın da katıldığı yarış nefes kesti. Dokunulmazlığı ise 10'a 4 Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVORDA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine gitmek üzere eleme adayını belirledi. Yapılan oylamanın ardından Mert ve Aycan eleme adayı seçildi.

SURVİVOR 17 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli olduğunda haberimize eklenecektir.

Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı? Survivor hamak oylaması nasıl yapılır? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 Survivor hamak yarışmasını hangi takım kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.