Survivor Nisa neden yok? Nisa neden klinikte? Hastalığı ne? Yarışmadan ayrıldı mı?

Survivor Nisa neden yok? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 gündür yapılan yarışmalara katılmayan Nisa'nın hastalığı nedeniyle klinikte olduğu açıklanmıştı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Nisa'nın olmaması merakı arttırdı. Survivor Nisa neden yok? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Nisa neden klinikte? Hastalığı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Nisa neden yok? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan fırtınası devam ediyor. Yaklaşık 2 gündür yapılan yarışmalara katılmayan Nisa'nın hastalığı nedeniyle klinikte olduğu açıklanmıştı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Nisa'nın olmaması merakı arttırdı. Survivor Nisa neden yok? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Nisa neden klinikte? Hastalığı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR NİSA NEDEN YOK?

Nisa Bölükbaşı Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Adı bir dönem Sercan Yıldırım ile anılan Bölükbaşı, son zamanlarda yaşadığı olumsuz diyaloglar ve uyumsuzluklarıyla dikkat çekiyor. Nisa, geçtiğimiz günlerde oynanan oyun sırasında ayağından sakatlanmış ve doktor kontrolünde oyunlara devam etmişti. Nisa’nın sakatlığının devam etmesi üzerine kliniğe kaldırıldığı ve bu yüzden yarışmanın son bölümünde olmadığı konuşuluyor.

Survivor Nisa neden yok? Nisa neden klinikte? Hastalığı ne? Yarışmadan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 Survivor Nisa neden yok?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.