Survivor'da bu hafta eleme var mı? Survivor 2020 bu hafta eleme yok mu? Eleme adayları kim oldu?

Survivor'da bu hafta eleme var mı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de bayram coşkusu yaşanıyor. Geçen hafta eleme olmamasından dolayı yeni hafta ne olacağı merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler, Yunus Emre ve Elif aday olarak gösterildi. Survivor'da bu hafta eleme var mı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor 2020 bu hafta eleme yok mu? Eleme adayları kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor'da bu hafta eleme var mı? Geçen hafta eleme olmamasından dolayı yeni hafta ne olacağı merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler, Yunus Emre ve Elif aday olarak gösterildi. Survivor'da bu hafta eleme var mı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de bayram coşkusu yaşanıyor. İşte Survivor 2020 bu hafta eleme yok mu? Eleme adayları kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR'DA BU HAFTA ELEME VAR MI?

Survivor'da bu hafta 'Ramazan Bayramı' nedeniyle eleme olmayacağı açıklandı. Bu kapsamda bu hafta hiçbir yarışmacı adaya veda etmeyecek. Survivor'da eleme gelecek hafta olacak.

SURVIVOR’DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.

BİRİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bayram nedeniyle Acun Ilıcalı bu hafta eleme olmayacağını açıkladı. Ancak Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında bir isim eleme adayı seçildi. Bu hafta Survivor eleme adayı Yunus Emre oldu.

Survivor'da bu hafta eleme var mı? Survivor 2020 bu hafta eleme yok mu? Eleme adayları kim oldu? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 Survivor'da bu hafta eleme var mı? Survivor 2020 bu hafta eleme yok mu?
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.