Tahliye edilen Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'dan paylaşım! ''Heyecandan ellerim titriyor''

Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat tahliye edildi. Tahliye kararına neden olan MASAK raporunda Dilan Polat'ın kara para akladığına dair delil bulunmadığı, vergi suçu işlediği belirtildi. Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'dan paylaşım gecikmedi.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. Son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

DİLAN POLAT'IN ABLASI VE KARDEŞİNDEN PAYLAŞIM!

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'dan paylaşım gecikmedi. Sıla Doğu paylaşımında ''Arayan, soranlar heyecan ve mutluluktan ellerim titriyor telefonu açamıyorum. Mutluluğumuzun tarifi yok. Önce rabbime şükürler olsun. Sonra Türk adaletine hakkaniyeti ve doğruluğu için için teşekkür ederiz. Sevdiklerini bekleyen herkese Allah bu duyguyu yaşatsın. Çok şükür...'' ifadelerini kullandı.

Tahliye edilen Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'dan paylaşım! ''Heyecandan ellerim titriyor''

Tahliye edilen Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'dan paylaşım! ''Heyecandan ellerim titriyor'' ile ilgili etiketler Sıla Doğu Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.