Taksim Şişhane Metro neden kapalı?

İstanbul’un merkezi bölgelerinden geçecek olanlar bazı metro duraklarının kapalı olması ardından 'Taksim Şişhane metro neden kapalı?' gibi soruları arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki, Taksim Şişhane Metro kapalı mı? Taksim Metro neden kapalı? İşte detaylar...

İstanbul'un merkezi bölgelerinden geçmeyi planlayanlar, bazı metro duraklarının kapalı olması nedeniyle 'Taksim Şişhane metro neden kapalı?' gibi soruları arama motorlarında sıkça araştırmaya başladılar. Peki, Taksim Şişhane Metro kapalı mı? Taksim Metro neden kapandı? İşte ayrıntılar...

Taksim Şişhane Metro neden kapalı?

TAKSİM ŞİŞHANE METRO NEDEN KAPALI? 23 HAZİRAN 2024

İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda, Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler hattı, saat 10.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar kapalı olacak.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayan araçlar, diğer duraklarda seferlerine devam edecek. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabında, "Araçlarımız, Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayarak seferlerine devam edecektir." ifadeleri yer aldı.

Bu süre zarfında toplu taşıma kullanıcıları için alternatif ulaşım seçenekleri şunlar;

Yenikapı-Hacıosman hattının diğer durakları üzerinden seyahat edilebilir.

Otobüs ve tramvay hatları kullanılarak alternatif güzergahlar tercih edilebilir.

Taksim Şişhane Metro neden kapalı? ile ilgili etiketler Taksim metro
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.