Tam Gaz oyuncuları kimlerdir? Tam Gaz filmi konusu

Tam Gaz filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Tam Gaz filminin konusu nedir?

Yönetmeni Edgar Wright olan senaristliğini Edgar Wright tarafından gerçekleştirilmiş aksiyon, komedi ve suç Tam Gaz 2017 yılında vizyona girmiştir. Filmin başrollerinde ise ünlü isimler yer almaktadır. Tam Gaz oyuncuları kimlerdir? Tam Gaz filmi konusu kimlerdir sorusunun yanıtını hazırladık.

Yapımcısı Edgar Wright, Nira Park, Tim Bevan, EricFellner olan Tam Gaz filmi birçok kişi tarafından sevilerek izlenen ve beğenilen filmler arasındadır. 11 Mart 2017 tarihinde yapımı gerçekleştirilen film günümüzde de izlenmeye devam edilmektedir. 113 dakika dakika süren film için Tam Gaz oyuncuları kimlerdir? Tam Gaz filmi konusu gibi merak edilen sorular var. İşte film hakkında bilgiler...

TAM GAZ FİLMİ KONUSU

Tam Gaz filminin diğer adı Baby Driver. Baby genç yaşta oldukça deneyimli bir sürücüdür. Ayrıca hız tutkunudur. Genç görüntüsü yüzünden ona Baby lakabı verilmiştir. Banka soygunlarında o sürücülük görevi yapmaktadır. Bir banka soygunu sırasında hırsızları kaçırmak için yola çıktığında bir suç lideri ile tanışır. Bu suç lideri için çalışmak zorunda kalınca işler karışır. Peşine farklı farklı insanlar düşünce kaçmak için daha çok bahanesi çıkar.

TAM GAZ FİLMİ OYUNCULARI

AnselElgort
KevinSpacey
Lily James
EizaGonzález
JonHamm
JamieFoxx

Yayın tarihi: 11 Mart 2017 (ABD)
Yönetmen: Edgar Wright
Film müziğinin bestecisi: Steven Price
Bilet gişesi: 226,9 milyon USD

Tam Gaz oyuncuları kimlerdir? Tam Gaz filmi konusu ile ilgili etiketler Tam Gaz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik'te akıl almaz olay: Önce eşini taciz ettiler, sonra da feci şekilde dövdüler!

İstanbul Pendik'te akıl almaz bir olay yaşandı. Bir kafe çalışanı sipariş götürdüğü evdeki kadını telefonla taciz etti. Durumu öğrenen kadının eşi kafeye gidince çalışanlar tarafından feci şekilde dövüldü.