Tarihe geçen yayına damga vuran isim Ahmet Selim Kul! Sosyal medya Aziz Yıldırım - Ali Koç tartışmasını bırakıp bu olaya kitlendi: "Bu adama yazık değil mi başkanım?"

Fenerbahçe başkanlık yarışında olan Ali Koç ve Aziz Yıldırım, gün gece tüm Türkiye'nin kilitlendiği yayında karşı karşıya geldi. Ancak bu yayından çok, programın moderatörlüğünü yapan sunucu Ahmet Selim Kul, sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Twitter ve Instagram, Ahmet Selim Kul için yapılan edit videolarıyla dolup taştı.

Fenerbahçe'de bugün gerçekleşecek başkanlık seçimlerinde yarışan mevcut başkan Ali Koç ve Aziz Yıldırım, dün gece sürpriz bir şekilde televizyon yayınında karşı karşıya geldi.

Ali Koç'un yıllardır teklif ettiği yayında kozları paylaşma fikrine ilk kez karşılık veren Aziz Yıldırım, mevcut başkanla yayına çıkmayı kabul etti. Bunun üzerine yayının yapılacağı yer için birçok kanal birbiriyle yarıştı ve sonunda kazanan HaberTürk oldu.

Saat 23.00 sularında HaberTürk yayınında karşı karşıya gelen Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a moderatörlük görevini ise Ahmet Selim Kul üstlendi. Ancak her iki başkan da moderatör istememesi sebebiyle genç gazeteci 50 dakika süren tartışmaya pek fazla müdahil olmadı. Söze girmeye çalıştığı kısımlarda ise özellikle Aziz Yıldırım tarafından susturuldu.

Bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Ahmet Selim Kul için klipler hazırladı ve milyonlarca kez izlendi. İşte o tweet'lerden bazıları:

Tarihe geçen yayına damga vuran isim Ahmet Selim Kul! Sosyal medya Aziz Yıldırım - Ali Koç tartışmasını bırakıp bu olaya kitlendi: "Bu adama yazık değil mi başkanım?" ile ilgili etiketler Habertürk Aziz Yıldırım Ali Koç Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.