Tarkan'dan Amerika'da 22 yıl aradan sonra bir ilk

Megastar Tarkan, 22 yıl aradan sonra ABD'nin New York şehrinde konser verdi.

Tarkan, ABD'deki konserlerinin ilk ayağında dünya starlarını ağırlayan Manhattan Center'daki Hammerstein konser salonunda hayranlarıyla buluştu.

Son ABD konserini 1995 yılında veren Tarkan'ı, Türk hayranlarının yanı sıra Rusya, Meksika ve İran kökenli sevenleri de canlı izleme fırsatı buldu. New York ve Los Angeles olmak üzere ABD'deki ilk seri konserlerini veren Megastar, salonu dolduran yaklaşık 3 bin 500 Türk ve yabancı hayranına coşkulu bir gece yaşattı.

Gecede repertuvarındaki birçok sevilen eski ve yeni şarkının yanı sıra bir de İngilizce şarkı seslendiren sanatçıya sevenleri de eşlik etti.

1,5 YILLIK EMEĞİN SONUCU

Tarkan'ın ABD konserlerini organize eden SM Prodüksiyon sahibi Şengül Oğuz, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Misyonumuz, Türkiye'mizi en iyi şekilde Amerika'da temsil etmek ve burada yaşayan Türklerin ihtiyaçlarına karşılık vermek" dedi. Oğuz, konserlerin yaklaşık 1,5 yıllık emeğin sonucu gerçekleştiğini belirtti.

Tarkan'ın, 5 Mart'ta Los Angeles'ta Microsoft Novo'da vereceği konserin biletlerinin tükendiği bildirildi.

Muhteşem konserden görüntüler;

Tarkan'dan Amerika'da 22 yıl aradan sonra bir ilk ile ilgili etiketler Tarkan Amerika Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.