Tartışmaya Bayraktar da katıldı

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın KADEM paylaşmı tartışmalara neden oldu. Tartışmaya KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın eşi Selçuk Bayraktar da katıldı

 

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan’ın Twitter’dan yaptığı KADEM paylaşımı tartışmalara neden oldu.  Tanzimat'tan bu yana en büyük tehdidin ailenin çözülmesi olduğunu ileri süren  Kaplan, ailenin korunmasının bir milli güvenlik meselesi olduğunu savundu. Kaplan, mesajında,  Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ı da etiketledi.

Yusuf Kaplan paylaşımında, "Cinsiyet eşitliği gibi Soros projeleriyle aileyi çökerten Millî Eğitim, Aile Bakanlığı ve KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) projeleri derhal durdurulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Tartışmaya Bayraktar da katıldı

İFTİRALARA YANIT VERECEĞİZ
Kaplan'ın sosyal medya paylaşımları büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medyada da tartışmalar alevlenince KADEM'den bir açıklama geldi.

KADEM’in sosyal medyadan paylaştığı açıklaması şöyle:

"KADEM olarak derneğimize ve vakfımıza yönelik saldırılara cevap vererek polemiğe girmek yerine işimize odaklanmayı; kadınlarımız, ailelerimiz ve toplumumuz için fayda üretmeyi her zaman tercih ettik.

Fakat hakkımızdaki karalama kampanyasının ulaştığı boyut karşısında artık sessiz kalmamız mümkün değil. Kapsamlı bir basın açıklamasıyla atılan iftiralara cevap verecek, haklarımızı korumak için sonuna kadar mücadeleedeceğiz.  Gerçek derdi, kadınlarımızın, ailelerimizin ve toplumumuzun iyiliği olanlarla ise daima istişare ve işbirliğine açığız.”

Tartışmaya Bayraktar da katıldı - Resim : 2

BİZ NE ARA BU GÜZEL HASLETİ KAYBETTİK
KADEM Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu da  Yusuf Kaplan’a Yine Twitter’dan yanıt verdi. Yusuf Kaplan'ı mesajını da alıntıyan Gümrükçüoğlu, "Müslüman dilinden ve elinden emin olduğumuz kişidir. Biz ne ara bu güzel hasleti kaybettik" dedi.

Tartışmaya Bayraktar da katıldı - Resim : 3

Tartışma Kaplan’ın yanıtı ile devam etti. Kaplan, "KADEM dokunulmaz 'kutsal inek' midir? Bu nasıl bir nobranlıktır!" diyerek eleştirisini sürdürdü.

TARTIŞMAYA ALBAYRAK DA KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile evli olan Selçuk Bayraktar da, Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın sözlerine yanıt verdi.

Bayraktar, Twitter hesabından Kaplan'ın tweet'ini alıntılayarak şu mesajı paylaştı;:

"KADEM, Ailenin birliğini ve korunmasını savunur, Soros projeleri iftirası vebaldir, Müslümanın hakkaniyetine yakışmaz. Çok etkileşim alınması doğru söylendiği anlamına gelmez."

Tartışmaya Bayraktar da katıldı - Resim : 4

 

 

Tartışmaya Bayraktar da katıldı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.