Tatil pozu geldi! Hande Erçel ve Hacı Sabancı'nın gün batımı karesi olay oldu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hacı Sabancı, tatillerinden paylaştıkları gün batımı karesiyle sosyal medyayı salladı. Çiftin romantik pozu, kısa sürede büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni topladı.

Son olarak "Rüzgara Bırak" adlı filmde Barış Arduç ile başrol oynayan ünlü oyuncu Hande Erçel, film çekimlerinin bitmesiyle tatile çıktı. Bir süredir Mikonos'ta tatil yapan Erçel, teknede verdiği pozunu takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı bu kare, hayranlarından büyük ilgi gördü ve kısa sürede binlerce beğeni topladı. Erçel'in tatil fotoğrafları, güzelliği ve enerjisiyle takipçilerini büyülemeye devam ediyor.

Tatil pozu geldi! Hande Erçel ve Hacı Sabancı'nın gün batımı karesi olay oldu!

Son dönemde oyunculuk kariyeri dışında özel hayatı ve giyim tarzıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel, uzun bir aradan sonra Rüzgara Bırak" filmiyle setlere döndü.

Barış Arduç ile başrol oynayan Hande Erçel, Çeşme ve Alaçatı'daki çekimler bitince soluğu tatilde aldı.

MIKONOS TATİLİNDEN PAYLAŞTI

Bir süredir aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile Yunanistan'a giden ünlü oyuncu, bir süredir Mikonos'ta deniz,kum ve güneşin tadını çıkarıyor.

TEKNEDE POZ VERDİ

Teknede siyah elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun paylaşımı büyük ilgi gördü.

Tatil pozu geldi! Hande Erçel ve Hacı Sabancı'nın gün batımı karesi olay oldu! - Resim : 2

AŞIKLARDAN GÜN BATIMI PAYLAŞIMI

Öte yandan Hakan Sabancı da geçtiğimiz hafta sevgilisiyle gün batımında poz vermişti. Ünlü çiftin mutluluk pozu sosyal medyada gündem olmuştu.

Tatil pozu geldi! Hande Erçel ve Hacı Sabancı'nın gün batımı karesi olay oldu! ile ilgili etiketler Hande Erçel Hacı Sabancı Barış Arduç
GÜNÜN VİDEOSU

Kemal Çağlar Temel cinayetinde tetikçi dahil 17 şüpheli tutuklandı

Üsküdar'da suikast sonucu öldürülen iş insanı Kemal Çağlar Temel soruşturmasın tetikçi dahil yakalanarak adliyeye sevk edilen 17 şüpheli tutuklandı.