Tatilcilerin dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor

Muğla-Ula kara yolunda bayram tatili dönüşü dolayısıyla oluşan trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ula Marmaris kara yolunda bayram tatili dönüşü dolayısıyla oluşan trafik yoğunluğu yaşandı. İşte yaşanan yoğunluk...

Tatilcilerin dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor Muğla ve ilçelerinde, Kurban Bayramı'nın son gününde tatilcilerin dönüş yolculuğu trafikte yoğunluğa neden oldu.

TATİLCİLER DÖNÜYOR

Farklı illerden bayram tatili için Muğla ve ilçelerine gelenler, özellikle öğle saatlerinden itibaren dönüş yolculuğuna başladı.

Fethiye ve Marmaris'ten ayrılan tatilciler Gökova Kavşağı'ndan Muğla çıkışına kadar yoğunluğa sebep oldu. Kara yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken Sakar mevkisindeki rampada, araçları hararet yapan bazı sürücüler zor anlar yaşadı.

TRAFİK DURMA  NOKTASINA GELDİ

Tatilciler, Menteşe ilçesi Bölge Trafik Kavşağı'nda da yoğunluk oluşturdu. Araç trafiği zaman zaman durma noktasına geldi.

Tatilcilerin dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor ile ilgili etiketler Muğla Trafik bayram
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.