TBMM karıştı! Adil Karaismailoğlu DEM'li Ali Bozan’ı tekme tokat dövdü!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde yumruklar konuştu. AKP’li eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile DEM Partili Ali Bozan’a yumruk attı. Kavga eden vekilleri CHP'li Ömer Fetih Gürer ayırdı.

Genel Kurulda İYİ Partinin "vergi dilimleri" hakkındaki grup önerisi üzerinde partisi adına söz alan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını savundu. Bozan'ın TÜİK ve AK Parti'ye yönelik sözlerine AK Parti milletvekilleri sert tepki gösterdi ve kürsüye yürüdü.

Bu sırada TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, birleşime ara verdi. Gerginlik arada da devam etti. Yaşanan arbede sırasında Bozan'ın yere düştüğü görülürken CHP'li bazı milletvekilleri araya girerek milletvekillerini ayırmaya çalıştı. Bozan daha sonra Genel Kurul salonundan çıkarılarak muhalefet kulisine götürüldü.

adil karaismailoğlu ali bozan

Eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu yumruklarını konuşturdu. DEM Partili Ali Bozan'ın Karaismailoğlu'na 'hırsız' dediği için gerginlik yaşandığı iddia edildi.

 

TBMM karıştı! Adil Karaismailoğlu DEM'li Ali Bozan’ı tekme tokat dövdü! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.