TBMM'nin yeni yasama yılında tarihi anlar! MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Partililerle tokalaştı

TBMM'nin yeni yasama yılı açılışında CHP'li vekillerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşılaması ile birlikte bir tarihi an daha yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli Genel Kurul'da DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve milletvekilleri ile tokalaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. dönem 3. yasama yılı, açılış töreni ile resmen başladı.

DEVLET BAHÇELİ DEM PARTİLİLERLE SELAMLAŞTI

Meclis açılış oturumunun kapanmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli salondan ayrılırken DEM Parti Eş Başkanlarının yanına geldi.

TBMM'nin yeni yasama yılında tarihi anlar! MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Partililerle tokalaştı

MHP lideri Bahçeli'nin aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın da olduğu milletvekilleriyle tokalaşması dikkat çekti.

TBMM'nin yeni yasama yılında tarihi anlar! MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Partililerle tokalaştı - Resim : 2

5 YIL SONRA BİR İLK

TBMM'in yani yılı açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hitabından önce Genel Kurul, ayakta alkışlayarak selamladı.

Daha önceki yıllarda TBMM'de düzenlenen törenlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımında ayağa kalkmayan CHP sıraları, 5 yıl sonra ayağa kaltı.

 

TBMM'nin yeni yasama yılında tarihi anlar! MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Partililerle tokalaştı ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP Meclis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Vedat Milor yeni tartışma başlattı: Menemenin üzerine beyaz peynir koyulur mu, koyulmaz mı?

Türkiye'nin gündemine "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı olur" tartışmasını yerleştiren ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor yeni bir soruyla geldi. Milor bu kez de "Menemenin üzerine beyaz peynir koyulur mu, koyulmaz mı?" diye sordu.