Tel Aviv'deki Habertürk ekibine canlı yayında saldırı! Mehmet Akif Ersoy: Saldırdılar, kameramızı almaya çalıştılar

İsrail-Filistin gerilimi nedeniyle bölgede bulunan ve Tel Aviv sokaklarından canlı yayın yapan Habertürk ekibi, canlı yayın sırasında sokaktan geçen sivillerin saldırısına uğradı.

Sokaktan yaptıkları yayın sırasında Muhabir Mehmet Akif Ersoy ve kameraman, sivillerin sözlü ve fiziki saldırısıyla karşılaştı.

İlk önce yaşlı bir kadın sözlü olarak yayını baltalamaya çalıştı ardından da İsrailli bir erkek kameraya yöneldi ve daha sonrasında Mehmet Akif Ersoy'a fiziksel temasta bulundu.

MEHMET AKİF ERSOY: KAMERAYI KAPATTIKTAN SONRA DA SALDIRI DEVAM ETTİ

Ersoy, yaşadığı anları sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile şöyle anlattı:

Az önce Habertürk canlı yayınında ilk defa sokakta bu denli yüksek tonda sözlü ve fiziki müdahaleyle karşılaştık. İsrail aleyhine haber yaptığımızı söyleyerek kameramızı almaya çalıştılar. Yayını kapattıktan sonra da hakaretler ve saldırı devam etti.

 

Tel Aviv'deki Habertürk ekibine canlı yayında saldırı! Mehmet Akif Ersoy: Saldırdılar, kameramızı almaya çalıştılar ile ilgili etiketler İsrail Tel Aviv Mehmet Akif Ersoy (gazeteci)
GÜNÜN VİDEOSU

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.